Workshops

Manage je inbox en taken

In deze training Speedmailen - van een halve dag - leer je hoe je snel en makkelijk een lege inbox krijgt en houdt, zoeken als een pro en krijg je tips en trucs voor simpele email verwerking. We werpen een kritische blik op de rol van e-mail in jullie organisatie. En je gaat naar huis met een lege inbox.
download knop

Parking Skills

In deze workshop (bestaande uit 2 sessies) werken we toe naar praktische tips over het handiger inrichten van je informatiehuishouden. Of het nou je laptop is met allerlei documenten en communicatie tools of je telefoon met de vele apps. Veel mensen ervaren de constante stroom van notificaties/WhatsApp/berichten en emails als één grote stapel ToDo’s. Kan dat beter? Ja!

We gaan op zoek naar de “quick wins” die je elke dag een stukje productiever maken en je digitale lifestyle minder belastend. download knop

Lezingen

Voor grotere groep hebben we veel ervaring in het doen van kortere lezingen waarin de tips delen over time management, efficiënter e-mail beheer en betere e-mail communicatie. Deze 1-2 uur durende lezingen zijn uitermate geschikt voor lunch sessies of off-sites. Onder de titel "Krijg toch de P met je geCC" zullen de deelnemers op een leuke en luchtige manier toch een hele nuttige beleving hebben van praktische waarde.


Trainingstraject

Globaal bestaat een trainingstraject uit een intake met een trainer (dat kan telefonisch) en het uitvragen van de instellingen van de email client. Dit om een zo klant specifiek mogelijke training te verzorgen. Na bevestiging van de offerte door de klant stemmen we de meest geschikte datum en tijd met elkaar af, en qua voorbereding hoeven de deelnemers alleen nog maar ervoor te zorgen dat ze hun laptop met toegang tot hun eigen inbox hebben op de dag zelf. Na de training krijgen de deelnemers toegang tot de online training training "Manage je inbox" en de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de 21 email tips.


Prijzen

Investering Speedmailen "Manage je Inbox" workshop

De workshop "Manage je Inbox" bestaat uit een 3,5 uur workshop met eigen laptop of PC. Iedere deelenemer ontvangt de online training als naslagwerk en 21 email tips om een blijvend lege inbox te houden. tevens krijgt elke deelnemer het boek "Speedmailen" van de auteur Richard Wolfe.
  • groepsgrootte is 10 deelnemers
  • op locatie van de klant
  • duur 3,5 uur (9:00-12:30 of 13:00-16:30)
Investering bij een groep van 10 deelnemers per dagdeel (3,5 uur): € 1.850,00*
Of € 259,00 per deelnemer bij individuele inschrijving.
Indien we een online workshop geven via MS Teams, dan is het format: 1 x 2,5 uur en 1 x 2 uur  met 1 à 2 weken ertussen en tot maximaal 10 personen voor € 1.850,00
* bij grotere groepen prijzen op aanvraag.

Investering online training Email Handyman

Een zeer flexibele manier om de Email Handyman methode te leren is middels de online training. De training is vanaf elke werkplek of locatie te volgen. De nadruk bij de online training is wederom eenvoud, we hebben daarom gekozen voor gebruik van veel video en korte hoofdstukken.

Bestaande uit modules: Email de baas, Lege inbox, Email vinden, Sneltoetsen, Do's and Dont's, Hoe te beginnen.

Investering:

1 - 10 gebruikers € 55,00 per licentie
11 - 50 gebruikers € 45,00 per licentie
> 50 gebruikers € 35,00 per licentie

Investering MS office workshops (migraties, MS Word, MS Excel, etc.)

  • Duur dagdeel is 3 uur effectief (van 09:00 -12:15 of van 13:00-16:15)
  • Circa 10 deelnemers per workshop
Klassikale workshop investering per dagdeel (effectief 3 uur) : €    735,00

Klassikale workshop investering per dag (effectief 6 uur) : € 1.250,00

Investering Trello training 

De onderwerpen voor deze workshops worden altijd met een intake door een trainer vastgesteld.
  • Duur dagdeel is 3,5 uur effectief (van 09:00 -12:30 of van 13:00-16:30)
  • Circa 10 deelnemers per workshop
Klassikale workshop investering per dagdeel (3,5 uur) : € 1.350,00

Algemene voorwaarden Trainwise:

Prijzen exclusief BTW en reiskosten(€ 0,55/km) prijspeil per 01-01-2022.
Op al onze leveringen en diensten zijn de ICT Office (Algemene) voorwaarden van toepassing.
Deze voorwaarden kunt u hieronder downloaden, totale overzicht Algemene Voorwaarden

Wij werken tevens volgens de algemene voorwaarde gedragscode van de NRTO, klachtenregeling en privacyverklaring, zie onderaan op onze website.

Bij Trainwise, gaat speciale aandacht uit naar email efficiency.

"E-mail is nog steeds het meest belangrijke kantoor gereedschap" Terwijl allerlei nieuwe technologie de werkvloer betreedt, is er geen één die onze ouwe trouwe e-mail van de 'belangrijkheid' troon heeft gestoot.

logo trainwise

Neem contact op

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.