Skip to main content

Hieronder, met enige trots enkele trajecten uitgevoerd door Trainwise!

Speedmailen deel 1 en deel 2Tony's Chocolonely
"Een hele praktische workshop die je e-mail / werk leven gaat vereenvoudigen en leuker maakt! Je leert hoe je je inbox structureert en leeg krijgt en vervolgens toekomt aan het echte werk. Ik heb veel 'aha' momenten gehad. Deze workshop zit goed in elkaar en zou ik zeker aanbevelen. It's a game changer!
Marijntje Gort-Stuurman - Business Development bij Tony Chocolonely

Speedmailen deel 1
"Tijdwinst en organisatie in je dagelijkse werkzaamheden, ik ben erg enthousiast en de dag vandaag gestart met een potje Pieter Posten :-). Een toegevoegde waarde voor iedere kenniswerker die regelmatig verdrinkt in zijn eigen e-mail."
Wendy Dujardin - Commercial Supply Chain Manager bij Jardin Netherlands BV

Speedmailen deel 1
"De training was duidelijk en zeer nuttig opgezet. Niet zomaar een uitleg van hoe deze manier van werken eruit ziet, maar daarnaast ook eerst een inleiding waarom dit juist zo'n goed systeem is en waarom het werkt. Door dit te weten blijf je eraan werken en snap je het nut ervan. De training zelf was erg goed, het is daadwerkelijk een verbetering van je dagelijkse manier van werken en zodoende een upgrade voor het werkende leven. Ik zou het iedereen met klem aanraden."
Luc Versluis - Jr. Product Manager bij L'Oréal

Manage je Inbox workshop
“Ik beleef dagelijks veel plezier aan de training. Ik ervaar een lege mailbox als “een lege wasmand”. Heerlijk! Er is geen training die ik al zo vaak in de praktijk heb toegepast als deze. Super bedankt!”
Laura Birdja - Project Manager bij de Gemeente Den Haag

Manage je Inbox workshop
“De workshop is bijzonder leuk en leerzaam. Het is fantastisch om te zien hoe je met een beperkt aantal simpele regels en praktische tips veel efficiënter je mailbox kunt managen. Ik ben de volgende dag direct begonnen met het toepassen van de handyman email werkwijze en ik ben nog steeds heel tevreden, wat een rust!”
Paul Lekkerkerker, Docent FEM Marketing & Commerce – Hogeschool Utrecht

Lezingen en Manage je Inbox en Aandacht workshops
"Zeer nuttige workshop 'Email and your to don't list' gevolgd! Gedurende de workshop hebben we zelfs een eerste opzet opgeleverd voor een E-mail policy binnen onze organisatie. Richard is als spreker uitermate geschikt in een internationale setting."
Imen Laroussi - Manager Corporate Communication bij Landal GreenParks

Lezingen
“Dit was een hele goede keuze als onderdeel van ons team building event. Door het enthousiasme en de informele en interactieve aanpak was het niet alleen leerzaam, maar ook gewoon heel leuk!”
Dirk van Breen - Team leider Financial Controlling bij Ahold Europe

Manage je Inbox workshops internationaal georganiseerd.
“Wat mij met name aansprak aan de workshop is dat het heel praktisch is en zorgt voor veel meer overzicht en daarmee rust. Het is een kleine investering maar levert dagelijks resultaat op!”
Christian Veldkamp - Controller & Improvement Manager bij Akzo Nobel Functional Chemicals

Speedmailen workshops
"De training Email Handyman geeft hele praktische tips om mee grip te krijgen op je mailbox. Met een aantal eenvoudige stappen wordt de mailbox beheren een stuk efficiënter en leidt concreet tot tijdsbesparing."
Ingrid Pouw - Directeur Corporate Affairs bij Essent

Workshop manage je Inboxtolsma
“Alle Tolsma en Grisnich kantoormedewerkers hebben de training bijgewoond. Iedereen enthousiast en het effect direct merkbaar; lege mailboxen, overzicht, beter time management en een aantal praktische tips en trucs. Richard weet de training op een leuke en verbindende manier te brengen. Deze training kunnen wij dan ook bij iedereen aanbevelen die zich in de volle inbox uitdaging herkent!”
Lieneke van der Arend - Directie Assistent bij Tolsma-Grisnich Group