Skip to main content

Wil je elke dag je Hoofd en Inbox leeg?

Elke dag je hoofd en inbox leeg!

E-mail is nog steeds een belangrijke applicatie op kantoor!. De hoeveelheid e-mails groeit namelijk nog steeds. Dardoor hebben de meeste medewerkers te kampen hebben met (over) volle inbox. Stapelen onbeantwoorde e‑mails zich razendsnel op? Is je inbox uitgegroeid tot een ontembaar monster? Dan is het tijd voor Manage je Inbox training van Trainwise. Zij zorgen ervoor dat je elke dag een leeg hoofd en een lege inbox hebt!

Een lege Inbox en ook nog eens sneller werken?

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar het is echt mogelijk! Want na de workshop van Manage je Inbox behoort een overvolle inbox tot het verleden en heb je niet meer het gevoel bedolven te worden onder e-mail. Bovendien leer je om de muis veel minder te gebruiken en in plaats daarvan met sneltoetsen te werken, waardoor je niet alleen sneller leert werken maar ook nog eens op een ergonomische manier. Je krijgt de macht over je inbox terug, leert je e-mailprogramma optimaal gebruiken en dat maakt het leven een stuk makkelijker:-).

Bij de workshops van Manage je Inbox ligt op het zelf controle krijgen over uw inbox en hoe u de stroom (on)zinnige e-mails die op je afkomen, efficiënt verwerkt. Bovendien leer je over de "Do's & Don'ts" rondom e-mailgebruik en een selectie handige tips en trucs.

Onderwerpen workshop

  • Optimaal MS Outlook (of welke email client dan ook) leren gebruiken
  • Je Inbox beter beheren
  • Zoeken naar e-mails en informatie
  • Prioriteiten stellen in e-mailbehandeling
  • E-mail etiquette
  • Sneller mailen met sneltoetsen
  • Tips om je Inbox overzichtelijk te maken en te houden

Ontdek het geheim van elke dag een lege inbox!Uit de praktijk

Ik heb een workshop doorlopen van Manage je Inbox. Voor een paar andere groepen werden er Blitzworkshops van anderhalf uur gegeven met de titel "Krijg toch de P met je geCC". Het is nu drie weken later en mijn inbox is twee keer per dag leeg. Heerlijk. Door meer met sneltoetsen te werken besteed absoluut minder tijd aan mijn e-mail. Ik lees mailtjes niet meer voor de zoveelste keer. En ik hoef ’s avonds niet meer gestrest achter mijn laptop te kruipen om mijn volle inbox een beetje beheersbaar te houden. Ik heb meer rust en dat zorgt voor een veel prettiger manier van werken. Ik heb nu een lege inbox. Of dat zo blijft? Als het aan mij ligt wel!

"Wat mij met name aansprak aan de workshop is dat het heel praktisch is en zorgt voor veel meer overzicht en daarmee rust. Het is een kleine investering maar levert dagelijks resultaat op!"