Online Plannen

Trainingsportal neemt werk uit handen

U kunt er uiteraard voor kiezen de gehele organisatie zelf doen. Maar Trainwise biedt de mogelijkheid aan om vrijwel de gehele organisatie en planning uit handen te nemen door het opzetten van een online portal met modulair aangeboden optionele features.

Het trainingsportal wordt gemaakt in de "look & feel" van uw organisatie en kan alle informatie omtrent (migratie)projecten bevatten, een FAQ rubriek, maar ook de mogelijkheid voor online questionnaires voor inventarisaties en evaluaties, kennistests en toetsen. Met deze tools kunt u ervoor zorgen dat bijvoorbeeld klassikale workshops op meerdere niveau's kunnen worden ingedeeld.

Online plannen workshops

Het online plannen van de trainingsdagen en inschrijvingen is eenvoudig.

Het trainingsportal, in uw eigen huisstijl, is eenvoudig onder uw medewerkers te distribueren. Bijvoorbeeld via e-mail en/of Intranet . Uw medewerkers kunnen op die website demo’s doen, informatie en cursusdata vinden en dan zelf beslissen of men zich wil opgeven voor de training die men training wenst en vooral wanneer. Uw organisatie ontvangt automatisch de inschrijvingen waarmee de planning opgesteld kan worden. Eenvoudiger kan bijna niet!

Voordelen

  • Eenvoudige distributie
  • Medewerkers kunnen zelf kiezen welke traingsvorm men wenst
  • De organisatie van de trainingen (inschrijvingen, plannen, etc.) doen wij!
  • U houdt volledige controle, wij gebruiken de teksten voor het portal en emails uitsluitend na uw akkoord!