emailtrainingTrainwise, Outlook trainingen voor efficiënter werken met e-mail

Vrijwel iedere medewerker gebruikt tegenwoordig intensief e-mail; gemiddeld tussen de 2-4 uur per dag. Oftewel, e-mail is het meest gebruikte gereedschap van onze moderne beroepsgroep. Helaas hebben maar weinig mensen dit gereedschap echt leren gebruiken. Noodgedwongen heeft iedereen het gebruik van e-mail aangeleerd, maar een goede cursus e-mail is nog zeer zeldzaam tijdens de algemene opleidingen. 

In onze ogen is dat erg jammer, een goede timmerman zal veel betere prestaties leveren als hij goed geïnstrueerd is in het gebruik van zijn gereedschap.  Een goede kantoormedewerker zal ook veel baat hebben bij het goed kunnen gebruiken van zijn e-mailprogramma en het goed kunnen managen van zijn in- en uitgaande e-mail.

Daarom hebben wij verschillende e-mail trainingen ontwikkeld die het gebruik van Outlook zullen verbeteren. Na afloop van de training zullen de deelnemers effectiever en efficiënter omgaan met Outlook.

Ons aanbod bestaat uit migratie trainingen wanneer er wordt overgegaan op een nieuwe versie van Office. Met deze training worden alle verschillen tussen de versies toegelicht en worden de nieuwe functionaliteiten aangeleerd. Gebruikers hoeven op deze manier niet zelf uren te worstelen om de oude functies terug te vinden en leren meteen de nieuwe functies kennen.

Daarnaast bieden we een verdiepende Outlook training aan, de Outlook functies & features training. In deze training wordt er dieper ingegaan op het programma Outlook. Zo worden er methodes uitgelegd hoe men snel en efficiënt meerdere mailboxen kan gebruiken, het beheer van meerdere agenda's wordt uitgelegd en de functionaliteiten van Outlook worden verder toegelicht. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met de trainer een specifiek programma op te zetten zodat er een eigen invulling gegeven kan worden aan de training. Op deze manier past de training het beste bij uw organisatie.